Pandul – nyt medlem af Carl Hansen & Søn

Den 14. juli 2023 blev den danske belysningsproducent Pandul en del af Carl Hansen & Søn.

Pandul, grundlagt i 1982, producerer i Greve og distribuerer sine produkter gennem et globalt netværk af forhandlere. Virksomhedens drift vil fortsætte uændret i det nye set-up og også fremadrettet distribuere Panduls lysarmaturer gennem eksisterende salgskanaler.

Kollektionen består af ikoniske lysobjekter designet af arkitekterne Hans J. Wegner, Erik Magnussen, Henning Koppel og Jørgen Gammelgaard. Især Wegner knytter kollektionen til Carl Hansen & Søn og gør Pandul til en oplagt tilføjelse til den eksisterende belysningskollektion, der er tilgængelig i virksomhedens flagskibsbutikker og webshop.

”Vi er meget glade for at byde Pandul velkommen i vores kollektion af designikoner. De to kollektioner komplementerer hinanden perfekt – både hvad angår udtryk, materialer og håndværk. Pandul kollektionen af tidløse lysarmaturer vil styrke Carl Hansen & Søns position som multidisciplinær designvirksomhed yderligere,” siger Knud Erik Hansen, ejerleder og 3. generation i familievirksomheden.

Om Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn blev grundlagt i 1908 og har lige siden specialiseret sig i at levere enestående møbelhåndværk, som bringer visionære designkoncepter til live. 

Kollektionen består af vigtige værker af anerkendte, danske mid-century mestre som Hans J. Wegner, Kaare Klint, Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Vilhelm Lauritzen og Bodil Kjær ligesom virksmheden samarbejder med nutidige designere som Rikke Frost og EOOS, der også fokuserer på samspillet mellem æstetik og funktion men samtidigt tilfører kollektionen noget nyt.

 Carl Hansen & Søn har i dag 22 flagship stores globalt og der kommer løbende flere til. Vores hovedkvarter og produktion ligger i Gelsted på Fyn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *